Kontakt Racedogs.org

Vi er tre administratorer som forsøker å holde Racedogs oppdatert og så feilfri som overhode mulig. Det legges ned et ikke ubetydelig arbeid for å rette opp i feil, registrere hunder og programmere løsningen, slik at våre medlemmer kan nyte godt av et raskt, korrekt og moderne stamtavlesystem. Vi har også fått med oss en programmerer som bidrar med å holde programmet oppdatert og ikke minst skal bistå med modernisering av mange 1000-linjer med kode.  • Admin: Svein Åge Jakobsen (programmering, database, hjelp og vedlikehold)

  • Admin: Sven Kårtvedt (vedlikehold, hjelp, registreringer og feilretting)

  • Admin: Øyvind Skogen (vedlikehold, hjelp, registreringer og feilretting)

  • Programmerer: Emil Ramsdal (Vedlikehold, programmering og SQL)Om du trenger hjelp – send en e-post til en av administratorene, så får du hjelp. Administratorene har litt ulik oppgave, men du får hjelp.


Om du ikke ser logg inn teksten øverst i høyre hjørne send en e-post. Etter endring av databasesystemet har vi erfart en del uforutsette ting. Dette gjelder spesielt for de med ÆØÅ i et av navnene. Rolig vi hjelper og løser problemet.

 

Hjelp for Racedogs.org

Vi har leget flere veiledere som kan være lurt å lese om det er noe en lurer på. Om du ikke finner svar på dine spørsmål - da tar du kontakt med en av Administratorene.

Framtidsplaner for Racedogs.org

Racedogs.org ble startet av Svein Åge Jakobsen, men målet er at Racedogs.org skal bli en organisasjon som eies og drives av flere. Målsetningen er at systemet skal kunne leve og driftes lenge etter at vi som i dag står som Administratorer er gått lei eller blitt gammel og senil. Gjennom å etablere Racedogs.org som en organisasjon sikrer en at systemet ikke er avhengig av enkelt personer og derigjennom sikres en stabil og god drift.

Nyttige sider

Hvordan registrere og redigere hunder

Hjelp og informasjon om Racedogs